Werkze! heeft ervaring met het vinden, selecteren en plaatsen van backoffice medewerkers bij verschillende organisaties. Daarnaast is het mogelijk voor bedrijven om via ons platform een vacature te plaatsen of een opdracht te plaatsen. Wanneer men op zoek is naar een backoffice medewerker zijn er een paar opties. Zelf iemand zoeken (kost tijd), iemand inhuren (kost geld) of iemand zelf zoeken door bijvoorbeeld een vacature uit te zetten. In het laatste geval is het interessant eens te kijken naar de tarieven op onze tarieven pagina. Wanneer u iemand zou willen inhuren voor een tijdelijke opdracht, of gewoon omdat u in het begin geen vaste medewerker in dienst wilt nemen? Dan is het verstandig hierover contact op te nemen met één van onze collega’s.

 

Een backoffice medewerker inhuren

Wanneer u besluit een backoffice medewerker in te huren, is het verstandig hierover eerst wat meer te lezen. Zodat u op voorhand weet wat de manier van werken van Werkze! precies inhoudt. Wanneer u met één van onze collega’s contact hebt, is het belangrijk om de opdracht of vacature goed toe te lichten. Op basis van deze informatie krijgt u een voorstel met daarin de omrekeningsfactor en de manier van werken van Werkze!. Pas wanneer u akkoord gaat, gaan onze collega’s aan de slag om iemand in te huren. Belangrijk om hierbij te vermelden. Wij doen geen moeite om u over te halen, u kunt vrij uit aangeven waar u naar op zoek bent, en daarna kunt u op basis van de offerte, een beslissing nemen. Uiteraard hopen wij van harte dat u even contact met ons opneemt, zodat wij op korte termijn verschillende kandidaten kunnen voorstellen.

 

Waarom samenwerken met Werkze!?

Werkze! is een unieke combinatie van bemiddelaar, online platform én online marketing bedrijf. Dat houdt in dat wij bedrijven helpen bij het vinden van getalenteerde medewerkers voor korte opdrachten én de lange termijn. Wij gaan ervan uit dat bedrijven tegenwoordig op verschillende manieren zijn geholpen bij het inhuren van personeel. Zo kan een onderneming op zoek zijn naar een backoffice medewerker voor de lange termijn op fulltime basis, maar is hetzelfde bedrijf ook op zoek naar een remote online marketing manager op freelance basis, voor de duur van een half jaar. Voor beide opties is het interessant om te kijken naar de mogelijkheden op ons platform.

 

Hoe vinden wij de juiste kandidaten?

Zoals hierboven al genoemd zijn wij een online marketing bedrijf met een uniek platform én recruitment team. Dat betekent dat wij van alle middelen gebruik maken om op een unieke wijze kandidaten aan te trekken. Door deze aanpak beschikken wij over een snel groeiend platform voor zowel Nederlandse als internationale werkzoekenden (in Nederland). Kandidaten komen niet alleen voor één vacature of freelance opdracht op ons platform, maar zien ook uw vacature voorbij komen. Hierdoor is het aantal werkzoekenden dat uw vacature tegenkomt, en er dus op reageert, veel groter.

 

Een vacature plaatsen

Het is ook mogelijk om een vacature te plaatsen, of een recruitment opdracht te plaatsen. In het laatste geval komt de vacature van uw organisatie op het platform van Werkze! terecht. Maar helpen wij alsnog bij het vinden van kandidaten. Dit alles vanaf een éénmalig vast bedrag. Wat deze bedragen precies inhouden, kunt u zien op onze pagina over de tarieven.

 

 

 

1
2
3