Freelance Content Marketing Opdrachten

Bekijk op deze pagina het complete overzicht van alle freelance content marketing opdrachten van Werkze.com. Steeds meer bedrijven hebben voor verschillende taken binnen de organisatie een content marketeer nodig. Denk aan het schrijven van blog post of gast blogs op externe platformen. Denk aan content met als doel het uitbouwen van de linkbuilding. Of interviews en artikelen voor een website. Wat de taak ook is, een content marketeer kan zichzelf op de lange termijn enorm terugbetalen. Op deze pagina zijn er veel vacatures en freelance content marketeer opdrachten bij verschillende bedrijven. Dat kan zijn bij een online marketing agency, een SEO agency of bijvoorbeeld bij een online blog of nieuwsbrief. Tegenwoordig zijn bedrijven doorlopend op zoek naar freelancers die op afstand content kunnen schrijven.

Compleet overzicht voor Content Marketeers

Op dit platform is dan ook een compleet overzicht te vinden van alle huidige freelance content marketing opdrachten. Dit kan enorm uiteen lopen van blogger tot bijvoorbeeld iemand die artikelen kan afleggen en uitschrijven voor een nieuws website. Daarnaast kan er met ”content” ook gesproken worden over iemand die grafische content maakt voor bijvoorbeeld LinkedIn of Instagram posts. Het voordeel van werken op freelance basis als content marketeer is dat je rustig op afstand voor verschillende opdrachtgevers kan werken. Zo kan je zelf je tijd makkelijk indelen en schrijven aan jouw content waar en wanneer het jou uitkomt. Zo is het vrij gebruikelijk dat content marketeers vaak een beetje ”switchen” van werklek. Vanuit huis maar ook bijvoorbeeld vanuit een lokaal café.

Voor een overzicht van alle online marketing vacatures kan je een kijkje nemen op onze homepage.

 

Wat zijn de taken van een content marketeer?

Een content marketeer heeft over het algemeen als taak om teksten te schrijven en dus content te creëren. Vervolgens is het de verantwoordelijkheid van de content marketeer om deze content te verspreiden over verschillende kanalen. Zodat de juiste doelgroep deze content kan lezen, en tot actie kan worden aangezet.