Een office manager nodig? Dan zijn er bij Werkze! eigenlijk twee manieren om geholpen te worden. De eerste manier is door een vacature te plaatsen op ons platform. Naast vacatures kunt u ook een opdracht plaatsen voor een office manager op freelance basis. Voor tijdelijke opdrachten als voor lange termijn opdrachten. De tweede optie is door het recruitment team van Werkze! één of meerdere office managers voor te laten stellen voor uw vacature. Daar hanteren wij vaste tarieven voor, die u kunt vinden op de tarieven pagina.

 

Wat zijn de taken van een office manager?

Een office manager is eigenlijk zoals de term het zegt, de manager van het kantoor (oftewel, de office). De office manager speelt vaak een belangrijke rol op kantoren en binnen teams. De office manager is belangrijk omdat er door de office manager veel taken worden uitgevoerd. Taken die anders terecht zouden komen bij de werknemers die voor hun vakgebied zijn aangenomen. Zo is een office manager vaak verantwoordelijk voor de bezetting van het kantoor, verwerken van de post, reageren op algemene e-mails, administratieve werkzaamheden, de telefoon aannemen, klachten aanhoren van opdrachtgevers, het regelen van bedrijfsuitjes, uren registratie van personeel en inhuur krachten en ga zo maar door. Binnen bijvoorbeeld een advocatenkantoor is het belangrijk dat de advocaten en juristen uren kunnen maken en declareren naar de klant. Werkzaamheden zoals hierboven beschreven kunnen de productiviteit van advocaten en juristen enorm in de weg zitten. Een goede office manager maakt het werk van de advocaat een stuk makkelijker en zorgt ervoor dat de advocaat zich kan focussen waar hij of zij voor is opgeleid.

 

Een office manager nodig?

Is er op korte termijn behoefte ontstaan aan een office manager? Of is de huidige office manager op het punt om weg te gaan? Dan helpen wij u graag op korte termijn aan een aantal geschikte kandidaten. Op basis van de kandidaten die ons recruitment team voorstelt kunt u ervoor kiezen over te gaan tot inhuren. Of iemand zelf in dienst nemen. Onze recruitment pakketten bieden beide mogelijkheden. Het is in principe zo dat wij gebruik maken van het platform van Werkze! om voor u een office manager te vinden. Met het aantal dagelijkse bezoekers op onze vacatures is het makkelijk mogelijk om snel meerdere sollicitanten te genereren.

 

Een freelance office manager

Steeds meer office managers zijn ook op freelance basis inzetbaar. Bijvoorbeeld voor een tijdelijke opvang of langdurig project. Dit hangt af van de situatie uiteraard. Maar het inhuren van een office manager kan dus ook op freelance basis. Het is daarbij wel belangrijk om rekening te houden met een aantal aspecten. Allereerst wordt de office manager een fundamenteel onderdeel van uw kantoor. Daarbij krijgt een office manager belangrijke informatie tot zijn of haar beschikking. Het is dan belangrijk om in een freelance overeenkomst hier duidelijke afspraken over te maken. Zo is het belangrijk om onder een boete clausule bijvoorbeeld een geheimhouding af te spreken, en daarbij ook bijvoorbeeld een opzegtermijn, zodat een freelance office manager niet direct zijn of haar werkzaamheden kan neerleggen.

 

1
2
3