Laat onze recruiters iemand voor u zoeken

Zoekt u een nieuwe medewerker voor een vaste of tijdelijke functie? In dit geval kunt u ook één van onze recruiters laten werven. De medewerker die u uitkiest kunt u vervolgens tegen vooraf afgesproken tarieven inhuren. Deze constructie is ook wel bekend als uitzenden en de medewerker die u inhuurt als uitzendkracht. Werkze! maakt gebruik van de NBBU cao bij het uitzenden van uitzendkrachten.

 

Hoe gaat het uitzetten van uw aanvraag in zijn werking?

Allereerst legt u uw aanvraag neer bij één van onze recruiters. De recruiter plaatst deze vacature op Werkze!. Voor een bedrag van €159,00 schrijft de recruiter in samenwerking met een ervaren copy writer een professionele vacaturetekst. Heeft u al een vacaturetekst die voldoet, dan staat het u vrij om deze aan te leveren.

Zodra de vacature online staat gaat de recruiter aan de slag om kandidaten te werven. Recruiters van Werkze! maken gebruik van het Werkze! platform met duizenden bezoekers per week. Jobboost software, advertentie kanalen om o.a. via Google én Social Media kandidaten aan te trekken én het bestaande netwerk van kandidaten.

Binnen enkele werkdagen krijgt u van de recruiter de eerste kandidaten voorgesteld. Zodra één van de kandidaten door u geschikt wordt bevonden, kunt u overgaan tot inhuren.

 

Hoe gaat het inhuren in zijn werking?

Zodra u de kandidaat uit heeft gekozen zal deze zijn of haar contract moeten tekenen bij Werkze!. Dit verloopt via een online platform waar u geen omkijken naar heeft. U hoeft alleen als opdrachtgever uw contract online te tekenen. Zodra dit is gedaan kan de inhuur van de uitzendkracht starten.

Tijdens het inhuren van de uitzendkracht worden de uren wekelijks digitaal verwerkt via ons platform. Uw organisatie ontvangt wekelijks een factuur met daarop de gewerkte uren.

 

Wat kost een uitzendkracht?

Vooraf krijgt u een voorstel met daarin een overzicht van de zogenaamde ”omrekeningsfactor” die wij hanteren voor uw aanvraag. Op basis van deze omrekeningsfactor kunt u uitzoeken wat een uitzendkracht met een bepaald salaris u gaat kosten. Dit lijkt ingewikkeld maar het is heel eenvoudig. Mijn collega’s die het voorstel aan u uitbrengen zullen dit duidelijk toelichten.

1
2
3