Een planner kan één van de belangrijkste personen zijn binnen een team of bedrijf. De planner heeft vaak direct contact met alle partijen, waardoor er bij de planner vaak een goed beeld is van de status van de business. Het vinden van een planner is dan niet altijd even eenvoudig. Een planner moet namelijk het talent hebben om meerdere rollen tegelijkertijd te kunnen invullen. Kijk maar eens naar een logistiek planner binnen bijvoorbeeld een warehouse of transportbedrijf. De planner heeft als taak om personeel in te plannen, in contact te staan met personeel, binnenkomend transport op te vangen, zorgen voor een geordende loods, vragen beantwoorden van medewerkers in de loods, chauffeurs én opdrachtgevers, en moet daarbij ook nog het e.e.a. informatie documenteren. Met andere woorden, een veelzijdige rol, waar niet iedereen geschikt voor is.

 

Het zoeken naar een planner

Bij het vinden van een planner komen dus een aantal aspecten kijken, die allemaal in overweging genomen moeten worden. Niet alleen de veelzijdigheid van de planner is belangrijk, maar ook specifieke programma kennis, ervaring en kennis van de industrie zijn factoren die meespelen. Aan de andere kant moet een planner bij een nieuw bedrijf vaak zoveel nieuwe systemen, processen en mensen leren kennen. Dat het ervaring daarbij ook enorm in de weg kan zitten. Er moet dus een gezonde verhouding zijn tussen ervaring enerzijds en aanpasbaarheid anderzijds. Werkze! helpt graag bij het vinden van geschikte planners voor uw organisatie.

 

Een planner inhuren

Werkze! kan op twee manieren helpen bij het vinden van een planner. De eerste mogelijkheid is om een vacature of opdracht te plaatsen op ons platform. De tweede optie is om ons recruitment team aan de slag te zetten om een geschikte planner te recruiten. Ook in het laatste geval kunt u de prijzen vinden die wij hanteren voor recruitment in het tarieven overzicht.

 

Een planner op freelance basis

Het kan goed zijn dat u tijdelijk ondersteuning nodig heeft van een ervaren planner. In dat geval is het zaak om eens te kijken naar een planner op freelance basis. Ook voor het vinden van freelancers is het platform van Werkze! uitermate geschikt. Tegen vaste tarieven kunt u freelance opdrachten plaatsen, en vaak binnen een aantal dagen al meerdere geschikte reacties ontvangen. Daarnaast is het voordeel daarvan dat u met meerdere kandidaten in contact komt, ook dat is weer interessant voor bedrijven die meerdere posities hebben om in te vullen.

1
2
3