Bekijk hier alle informatie om een recruiter in te huren, en wat daar allemaal bij komt kijken. Een recruiter is verantwoordelijk voor het zoeken, spreken, selecteren en aannemen van nieuwe werknemers voor een organisatie. Een recruiter kan zowel extern werken (bijvoorbeeld bij een detacheerder zoals Werkze!) als bij een bedrijf intern. Er zijn verschillende recruiters te onderscheiden voor zowel interne als externe recruitment posities. Een interne recruiter bij een groot bedrijf noemen we bijvoorbeeld een corporate recruiter terwijl een recruiter bij een detacheerder eerder een bureau recruiter wordt genoemd in de branche.

 

Hoe kan je een recruiter vinden?

Door de schaarste op de arbeidsmarkt is de vraag naar recruiters steeds groter geworden. Organisatie zijn bereid flink te investeren om vacatures ingevuld te krijgen. Om dit voor elkaar te krijgen worden er vaak meerdere recruiters ingezet om soms tientallen vacatures per maand ingevuld te krijgen. Door de stijgende vraag naar recruiters is er de laatste jaren een flink tekort ontstaan op de markt. Het is daarom niet altijd even eenvoudig om een recruiter te vinden. Dat heeft ook te maken met het feit dat er veel mensen zijn die zichzelf verkopen als ”gespecialiseerd” recruiter, maar eigenlijk helemaal geen kennis hebben van het vak. Want recruitment is namelijk een vak dat uitgeoefend moet worden door mensen met kennis en ervaring. Het vinden van professionals voor een vacature is namelijk niet altijd even eenvoudig.

 

Een recruitment vacature plaatsen?

Werkze! is tevens de eigenaar van Recruiternext.nl. Recruiternext.nl is een platform voor recruitment vacatures én freelance opdrachten binnen de recruitment. Via Recruiternex.nl kunt u eenvoudig een vacature of opdracht plaatsen. Voor een interessante aanbieden kunt u hierover contact opnemen met Werkze!. Wij zorgen er dan voor dat de vacature op zowel Werkze! als Recruiternext.nl terecht zal komen. Heeft u een freelance recruiter nodig? Dan is het een idee om deze opdracht ook te plaatsen op Recruiternext.nl. Op recruiternext.nl zijn namelijk een groot aantal freelancers en zzp-ers aangesloten die de opdrachten en vacatures dagelijks volgen.

 

Hulp bij het vinden van een recruiter?

Het team achter Werkze! kan u helpen bij het vinden van een geschikte recruiter. Door een aanvraag te doen of contact met ons op te nemen kunnen wij voor u aan de slag gaan. Wij hanteren de tarieven zoals die beschreven staan op onze tarieven pagina. Voor een eenmalige vaste vergoeding kunnen wij ondersteunen bij het vinden van een geschikte recruiter.

 

 

1
2
3