Wij helpen u graag met het vinden van een Social Media Manager. Er zijn een aantal manieren om op korte termijn via Werkze! geschikte kandidaten voor de rol van social media manager te vinden. Allereerst kunt u een vacature of opdracht plaatsen op ons platform. De tarieven die daarbij horen kunt u vinden op onze tarieven pagina. Daarnaast kan het recruitment team van Werkze! ook iemand voor u vinden. Dit doet het recruitment team ook tegen vooraf afgesproken tarieven en pakketten. Daarbij wordt intensief gebruik gemaakt van het Werkze! platform. Op deze manier weten wij vaak in korte tijd een aantal zeer geschikte kandidaten te vinden voor een vacature.

 

Social Media Managers

In de praktijk is een social media manager eindverantwoordelijk voor de groei en het succes van social media kanalen van een bedrijf. Denk daarbij aan de bekende kanalen zoals Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn en TikTok. Maar ook kanalen als Twitter mogen niet vergeten worden. Daarbij heeft een social media manager vaak duidelijke doelstellingen die behaald moeten worden voor en middels de social media kanalen. Zo kan het een doel zijn om een LinkedIn pagina op te schalen naar tien duizend volgers. Of via Instagram advertenties en posts per dag 5 leads te generen voor het sales team. Een social media manager heeft vaak een opleiding en achtergrond binnen de communicatie, online marketing of content creatie. Na een paar jaar in een dergelijke rol maakt een social media beheerder vaak de overstap naar social media manager binnen hetzelfde team, of een groter bedrijf.

 

Iemand vinden via Werkze!

Wanneer er voor uw organisatie een social media manager nodig is kunt u via Werkze! iemand vinden. Door de een opdracht te plaatsen, een vacature te plaatsen, of door het recruitment team iemand voor u te laten zoeken. Meer informatie hierover is te vinden via de tarieven pagina.

 

 

 

1
2
3