Een vacaturetekst kan een groot verschil maken in een recruitment campagne. De ene vacaturetekst is de ander niet. Er zijn verschillende punten die een vacaturetekst vele malen onderscheidender maken. En daarbij een aanzienlijk betere indruk achterlaten bij een potentiële kandidaat. Wat vervolgens weer méér sollicitanten oplevert.

Hieronder is te lezen hoe wij u kunnen helpen bij het schrijven van vacatureteksten, wat de kosten zijn én hoe wij te werk gaan.

 

Een Vacaturetekst Laten Schrijven

Het recruitment marketing team achter Werkze! is gespecialiseerd in het schrijven van vacatureteksten. Ons team verzamelt per vacature informatie en data die van invloed kunnen zijn op het succes van de vacaturetekst. Denk daarbij alleen al aan de keuze die er is voor een vacaturetitel bijvoorbeeld. Op basis van zoekverkeer data en conversies van andere vacatures. Hebben wij ervaring met het gebruik van passende vacature titels. Die vervolgens zorgen voor verhoogde conversie.

Maar uiteraard is niet alleen de vacaturetitel van belang. De opbouw, lengte, inhoud, informatie én waar de vacature wordt geplaatst, speelt ook allemaal een rol. Voor wat betreft de opbouw hebben wij kant- en klare templates die gebruikt worden. Daarnaast werken wij met richtlijnen voor wat betreft de lengte, inhoud en welke informatie serieus werkzoekenden willen zien. En als laatst geven wij u ook advies over mogelijke platformen waar de vacature het best tot zijn recht komt.

Als laatst brengen onze medewerkers eventueel nog advies uit over de informatie die u heeft aangeleverd. En of bepaalde dingen wel of juist niet handig zijn om te noemen, dan wel extra te benadrukken.

 

Wat kost het laten schrijven van een vacaturetekst?

Voor het schrijven van een vacaturetekst hanteert ons recruitment marketing team vaste prijzen. Afhankelijk van de complexiteit van het werk, de industrie én het salaris van de potentiële kandidaat krijgt u een tariefvoorstel. Voor de relatief ”eenvoudigere” vacatures als receptionist, administratief medewerker of logistiek medewerker hanteren wij een éénmalige vergoeding van €375,00 exclusief 21% btw. Voor het schrijven van complexere vacatures zoals een ingenieur, software engineer of javascript developer, hanteren wij een tarief van €575,00 exclusief 21% btw.

 

Hoe gaat het proces in zijn werking?

Hierbij een korte uitleg van hoe wij te werk gaan. Allereerst kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen om een vacaturetekst te laten schrijven. Vervolgens neemt een medewerker uit ons recruitment marketing team contact met u op. In een digitale call of kennismaking op locatie (het laatste is altijd aan te raden), kunt u met onze recruitment marketeer de vacature doornemen. Vervolgens neemt de recruitment marketeer aan de hand van een lange checklist allerlei vragen met u door. Deze vragen lopen enorm uitéén van salaris en arbeidsvoorwaarden, tot de dienstverlening van uw bedrijf. Dit gesprek duurt tussen de dertig en zestig minuten, afhankelijk van de complexiteit van de vacature.

 

Heeft u al een vacaturetekst (gedeeltelijk) geschreven?

Geen probleem! Want ook in dit geval kunnen wij u van dienst zijn. Wij kunnen de vacaturetekst voor u controleren en waar nodig ideeën aanbrengen voor aanpassingen. De kosten hiervan bedragen €275,00 exclusief 21% btw per vacaturetekst. Ook in dit geval doen wij weer suggesties op basis van data over salaris, inhoud, lengte en de vacaturetitel.

 

Een Vacaturetekst na laten kijken?

Het is dus mogelijk om een vacaturetekst aan te leveren, en deze vervolgens na te laten kijken door onze recruitment marketeer. De kosten hiervan bedragen hetzelfde als hierboven beschreven. Dus €275,00 exclusief 21% btw. Wij kijken de vacature voor u na, doen aanpassingen, halen fouten eruit en doen suggesties voor optimalisatie.

 

Ook freelance opdrachten laten schrijven

Uiteraard is deze dienstverlening niet alleen gericht op vacatures. Ook bedrijven die een ervaren freelancer uit de markt willen trekken, kunnen wij helpen. In dit geval gaan wij hetzelfde te werk als bij het schrijven van een reguliere vacature. Voor het laten schrijven van een freelance opdracht beschrijving gelden dezelfde voorwaarden en tarieven als voor een reguliere vacaturetekst. Namelijk voor ”eenvoudigere” freelance opdracht kost het €375,00 exclusief 21% btw en voor een ”complexere” freelance opdracht kost het €575,00 exclusief 21% btw.

1
2
3