Binnen Werkze! zijn we een grote fan van WordPress. We vinden het daarom leuk om bedrijven en WordPress developers iedere via ons platform met elkaar in contact te brengen. Daarnaast doen wij ook recruitment van WordPress developers voor verschillende bedrijven. Meer interesse in een samenwerking? Lees dan hieronder wat wij voor u kunnen betekenen.

 

De noodzaak van een WordPress developer?

Bekend met WordPress? Vast wel, want anders was u niet op deze pagina uit gekomen. Maar kan u ook met WordPress alles doen wat voor uw bedrijf noodzakelijk is? Denk aan groeiend website verkeer, een webshop intergratie, e-mailmarketing of andere online marketing middelen. Want voornamelijk die punten zijn belangrijk om een WordPress website te laten groeien, en winstgevend te maken. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat u er simpelweg geen tijd voor heeft, en daarom iemand zou willen inhuren. Wat de reden ook is, Werkze! biedt een aantal mogelijkheden die u kunnen ondersteunen bij het vinden van een geschikte WordPress developer. Hieronder wat meer informatie over WordPress developers. Klinkt dit allemaal al bekend? Lees dan direct het onderstaande stukje over het inhuren van een WordPress developer, of bekijk de tarieven op onze tarieven pagina.

 

Wat is WordPress?

WordPress is een tool om websites te bouwen en snel en eenvoudig vindbaarheid te geven in de zoekmachines. Daarnaast is er een groot ecosysteem met plugins aan WordPress gekoppeld waarmee allerlei oplossingen worden geboden om simpele elementen aan de website toe te voegen. Wil je bijvoorbeeld eenvoudig formulieren toevoegen? Gebruik dan Gravity Forms. Wil je eenvoudig de meta-beschrijving maken voor de landingspagina en de pagina optimaliseren? Gebruik dan de SEO plugin van Yoast. Dankzij WordPress kunnen miljoenen ondernemers tegenwoordig een online business starten, zonder enige kennis van html, css of Javascript te hebben.

 

Wat is een WordPress developer?

Een WordPress developer is eigenlijk geen developer maar een beheerder van een WordPress website. Anders gezegd, iedereen kan met WordPress overweg, daardoor is er niet echt development kennis nodig om een WordPress website te maken. Pas wanneer men een op maat gemaakte WordPress website nodig heeft, is het handig dat een developer bekend is met php, html, css en eventueel Javascript. Maar dat is zeker geen vereisten om succesvol een WordPress website te laten groeien en winstgevend te maken.

 

Waarom dan toch een WordPress developer inhuren?

Ten eerste is niet iedereen zo handig met het bouwen van websites in WordPress, en is het fijn dit uit te besteden aan iemand die er verstand van heeft. Dat bespaart tijd en de ondernemer kan zich weer op zijn eigen vakgebied focussen. Ten tweede is het zo dat iedere onderneming weer andere wensen en eisen heeft aan een website. Sommige bedrijven hebben bepaalde koppelingen nodig met externe software programma’s of willen simpelweg een op maat gemaakte website. In dit geval is er vaak toch wat html, css en PHP kennis nodig en moet er een WordPress developer worden ingeschakeld om de werkzaamheden uit te voeren.

 

 

1
2
3